Blogia
El weblog de L'ESCURÇÓ NEGRE

Excessiu

Un cop fet l'anunci oficial, ahir, de l'embaràs de la princesa Letizia, a algunes cadenes com TV1 i Antena 3 els hi va faltar temps per variar la seva programació i emetre espais especials. Al meu parer, resulta excessiva l'emissió d'aquests programes dedicats al futur hereu, ja que en efecte no passa de ser això, futur; és un personatge que ni tan sols existeix encara. Crec que n'hi hauria hagut prou, per dur a terme una bona cobertura informativa, explicar aquest tema als telenotícies de manera detallada. I més tenint en compte l'enfocament que van prendre els dos especials.

Per exemple Antena 3, comandat per Maria Teresa Campos i acompanyada dels il·lustres Jaime Peñafiel i José Oneto. A tall d'exemple del tractament que li van donar a l'embaràs, només destacar una escena. Entren dos vídeos, amb els redactors perseguint i preguntant a la germana i el pare de Letizia, respectivament. Per resposta, el silenci. I des de plató no se'ls hi acut altra cosa que titllar de maleducats els parents per no obrir boca. Campos i companyia, que van a la porta de casa seva a perseguir-los arreu i preguntant-los, quan ni el pare ni la germana han triat en cap moment entrar a l'esfera pública, els acusen de maleducats. No serà al revés?

1 comentario

Llunatik -

Com molt be dius en un article anterior, aquesta és la televisió que ens mereixen. Si ens atrevissim a tancar la tele quan emeten certs programes, segur que els farien fora.