Blogia
El weblog de L'ESCURÇÓ NEGRE

"En Hospital Central esto no pasa"

L'estupidesa humana està arribant a uns límits insospitats. Motos que passen a tota velocitat pels carrers fent un soroll eixordidor, el veí que t'obliga a escoltar la seva música perquè la posa a 450 decibels (el volum que per a ell és normal, faltaria més), un cotxe aparcat ocupant l'espai on n'hi cabrien dos,... i així podria continuar fins demà, enumerant infinitat d'exemples més com aquests. Aquí el que importa és un mateix; els demés, que es fotin. Aquesta és la premisa que impera avui dia.

I a transmetre aquestes pautes culturals hi contribueixen en certa mesura els mitjans de comunicació. La plaga de programes que s'emeten a televisió dedicats al safareig són la negació al respecte. Només fan que insistir en el fet que la vida dels altres no val res. I la gent s'ho va empassant. El llindar entre realitat i ficció, d'aquesta manera, ja no està clar i porta a confusions. És difús. I llavors passen coses com que ets lliterer del servei d'urgències d'un hospital i apareix un home que, clar, com que ell va abans que ningú i la resta de gent no té importància, monta en còlera perquè l'has fet esperar mitja hora quan abans estaves atenent a persones que fins i tot tenies al passadís per l'aglomeració. S'hauria d'haver fet fora tothom perquè el senyor pogués entrar a l'instant. "Parece mentira lo mal que está esto. Llevamos aquí media hora y aún no nos han dicho nada. Qué mal trabajan ustedes aquí. En cambio, en Hospital Central esto no pasa. A ver si aprenden."

Doncs molt bé. Quan acabi, ja podrá anar a comprar el que li hagin receptat a la Farmacia de Guàrdia, i si té alguna queixa enviï alguna carta als Periodistas del diari Crónica o fins i tot demani una investigació al Comisario."

3 comentarios

Júlia -

"A dos metros bajo tierra" fotia jo a aquesta gent que només pensen en ells mateixos.
Sembla que és el que impera avui dia...

Pou Man -

Pues sí. La tele aplasta el espíritu y embota la mente, pero que bien te lo pasas con los Simpsons! En qualsevol cas jo sí crec que la gent encara pensa en els altres. No he perdut la fe en l'èsser humà, encara és possible la salvació... No oblidis que el mundo será redimido gracias a la sonrisa, o la lágrima, de un niño... Siempre y cuando no esté enganchado a la tele viendo Operación Triunfo...
Aprofito per comunicar-te que en principi quedem per divendres, sopem i anem de party por ahí... et trucaré dijous per confirmar el tema i ultimar detalls.

Mathew -

Tienes toda la razón del mundo Dave. Si tomamos la tele como ejemplo acabaremos acostándonos con nuestra hermanastra (Los Serrano) o bebiendo nuestra orina todas las mañanas (Txumari Alfaro). Voto por boicotear la tele. YA!!!

PD: yo desdehace rato que sólo miro CSI y pelis.